Het materiaal van onze stretchtenten is haast ongeëvenaard. Sterk, elastisch bestand tegen regen en wind, 100% waterdicht en kleurvast. Je kunt bij ons kiezen uit 2 soorten doeken, namelijk de HQ6 en HQ8 kwaliteit.  HQ6 wordt het meest gekozen door zakelijke gebruikers als bijvoorbeeld verhuurbedrijven en horeca. De HQ6 wordt vaak gekozen door particuliere gebruikers.

Stretchtent Salland levert nomadententen, ook wel bedouin tenten, bedoeïnententen, flextenten of freeformtenten genoemd. Daarnaast leveren wij sailcloth tenten, tent onderdelen en tentverlichting en tentsfeerverlichting. Wij onderscheiden ons als tent webshop door naast de online verkoop een opbouw mogelijkheid aan te bieden waardoor kopers volledig ontzorgd kunnen worden. Dit alles realiseren wij volledig in eigen beheer.

De mogelijkheden met stretchtenten zijn inspirerend en ongelimiteerd. Stretchtenten onderscheiden zich van de gangbare tenten door hun veelzijdigheid en visuele aantrekkingskracht.

Door middel van het plaatsen van verschillende palen en door de tent op verschillende plaatsen te zekeren kunnen verschillende variaties gerealiseerd worden. De Stretchtenten zijn uitermate geschikt voor horecabedrijven, recreatie en outdoor bedrijven, maar ook uitermate geschikt als overkapping bij u thuis.

Onze stretchtenten zijn vervaardigd van hoogwaardig, brandveilig gecertificeerd (m2) doek. Door de rekbaarheid van het doek kan het op vele verschillende manieren afgespannen worden, waardoor de tent aangepast kan worden aan bijna elke denkbare situatie. De zijhoogte van deze tenten kan variëren van 0 tot 4 meter, en alles daartussen. Zo kunt u spelen met de vorm van de tent. Elke evenement of weerssituatie vraagt om een andere opstelling.

De stretchtenten worden standaard verankerd met grondpennen. Is dit niet mogelijk (bijvoorbeeld op asfalt of op last van de gemeente) dan kunt u de tent verankeren en zekeren aan zware betonnen ballast. Het is ook mogelijk om (een gedeelte) van de tent aan een gebouw te bevestigen.

Rondom de tent heeft u minimaal  t tot 1,5 meter vrije ruimte nodig om de tent af te spannen. Weet u niet zeker of een van onze stretchtenten bij u past? Neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee voor een passende oplossing.

Al onze tenten zijn voorzien van een brandveilig gecertificeerd (m2) doek.

  • Unieke opbouwservice

  • Rechtstreeks van de Nederlandse fabrikant

  • Maatwerk is ook mogelijk (op aanvraag)

  • Enkel topkwaliteit tenten. Ruime keuze in verschillende formaten.

  • Uitmuntende service

  • Scherpe prijzen

Vragen of advies ontvangen over onze stretchtenten?

NEEM CONTACT MET ONS OP

Stretchtenten met lus verbinding

De stretchtenten met een lus verbinding hebben rondom het dakzeil lussen om de 100 cm. waaraan de palen worden bevestigd. Door de palen zitten keilbouten met een karabijnhaak waaraan deze lussen worden bevestigd. Alle HQ6 en HQ8 modellen zijn uitgevoerd met een lus verbinding en zijn verkrijgbaar in de populaire zandkleur, maar ook in de kleuren platinum, taupe, zwart, wit en rood.

Palensets

De palensets die bij onze stretchtenten worden geleverd bestaan uit verschillende lengtes palen. De ronde palen zijn geschilde palen van duurzaam en milieuvriendelijk Kastanje hout. Ook hebben deze palen een stoer karakter, aangezien de palen op een mooie natuurlijke manier ontschorst zijn. Op sommige plekken is nog wel schors zichtbaar.

De diktes van de palen variëren tussen de 8 en 14 cm. De stretchtent beschikt over meerdere lengtes palen. We zorgen ook altijd voor wat extra (verschillende lengtes) palen, zodat ´gespeeld´ en gevarieerd kan worden met de opbouw van de tent.

Sfeerverlichting

Je kent het vast wel van festivals: prikkabels. Lange kabels met bolletjeslampen er aan. Super sfeervol en ook nog eens makkelijk te bevestigen aan onze stretchtenten. Wij werken met hoge kwaliteit prikkabels (van 25 meter) voorzien van Led-lampen in de kleur warm-wit. De Led-lampen zijn ook los verkrijgbaar in onze webshop.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

NEEM CONTACT MET ONS OP