Onze Stretchtenten

De mogelijkheden met stretchtenten zijn inspirerend en ongelimiteerd.

Stretchtenten onderscheiden zich van de gangbare tenten door hun veelzijdigheid en visuele aantrekkingskracht.

Door middel van het plaatsen van verschillende palen en door de tent op verschillende plaatsen te zekeren kunnen verschillende variaties gerealiseerd worden. De Stretchtenten zijn uitermate geschikt voor bijvoorbeeld bruiloften, festivals, bedrijfsevenementen en bij catering op locatie.

Onze stretchtenten zijn vervaardigd van hoogwaardig, brandveilig gecertificeerd (m2) doek. Door de rekbaarheid van het doek kan het op vele verschillende manieren afgespannen worden, waardoor de tent aangepast kan worden aan bijna elke denkbare situatie.

De zijhoogte van deze tenten kan variëren van 0 tot 4 meter, en alles daartussen. Aangezien elke situatie weer een andere opstelling vraagt komen we graag op locatie kijken wat de mogelijkheden zijn.

De Stretchtenten worden standaard verankerd met grondpennen. Is dit niet mogelijk (bijvoorbeeld op asfalt of op last van de gemeente) dan verankeren en zekeren wij de tent aan zware betonnen ballast (extra kosten op aanvraag).
Rondom de tent hebben we minimaal 1 tot 1,5 meter vrije ruimte nodig om de tent af te spannen. Weet u niet zeker of een van onze stretchtenten bij u past? Neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee voor een passende oplossing.

Onze tenten zijn voorzien van een HQ8 stretchdoek dat speciaal ontwikkeld is voor de zwaardere weersomstandigheden. Het bouwboek is op aanvraag beschikbaar

Eigenschappen stretchtent

  • Coating: 100 % Waterproof enkel gecoat

  • Aantal lagen: 3 laags

  • Gewicht: 750 gram/m2

  • Vuurvertragend: M2

  • Waterkolom: 8000 mm

  • UV-Index – 9

  • Windweerstand: 9 Beaufort

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Huur nu uw Stretchtent

NEEM CONTACT MET ONS OP